ZWANGER&INDIVIDUEEL OP MAAT

Individuele zwangerschapsbegeleiding kan op maat gegeven worden afhankelijk van jouw behoefte!

Individuele zwangerschapscursus

De individuele zwangerschapscursus wordt gegeven door Jacqueline van Schagen van de Geboortehulp. Deze zwangerschapscursus wordt bij jullie thuis gegeven, in je eigen vertrouwde omgeving. Alle informatie en ademhalingsoefeningen uit de cursus Fit&Relaxt bevallen worden hierbij besproken en geoefend. De data en tijden bespreken we in overleg met elkaar. In deze cursus is er meer ruimte om in te gaan op persoonlijke wensen en vragen. Ook geschikt voor stellen die al een kindje hebben. De privé cursus kan gegeven worden in 3 avonden van 2 uur per avond (kosten 220 euro) of 2 middagen van 3 uur (200 euro). Zie verdere informatie www.geboortehulp.nl/privecursus

Losse lessen zwangerschapsbegeleiding

Individuele zwangerschapsbegeleiding kan ook betekenen dat je alleen behoefte hebt aan een losse les met:

-ademhalingsoefeningen. Bijvoorbeeld doordat het je tweede of derde zwangerschap is en je alleen behoefte en/of tijdgebrek hebt en daarmee een losse les wilt ipv een uitgebreide cursus. Tevens kan een losse les ook geboekt worden als je individueel onzekerheden hebt of je de ademhaling niet goed kunt reguleren, dit kan belangrijk zijn om eventuele angst voor de bevalling te verminderen.

-informatie rondom de bevalling aan de hand van de Geboorte Atlas. Deze les wordt geboekt door zwangere dames die Yoga doen of Mindfulness en nog wat meer behoefte hebben aan extra informatie.

-Pershouding -en techniek. Deze losse les kan geboekt worden als je n.a.v. de vorige bevalling moeite had met persen en dit nu meer gericht en individueel wil oefenen.

Neem contact met me op en we maken samen een plan van aanpak n.a.v. jouw behoefte! Iedereen heeft zijn eigen onzekerheden en ervaringen, bel me en we kijken samen naar wat het beste te doen! De kosten van een los onderdeel bedragen € 50,- per uur. Deze losse lessen worden gegeven door Bianca Schram.

Aanmelden:
Heb je nog vragen of wil je je opgeven voor deze cursus dan kan dit via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Vermeld daarbij je naam, adres, telefoonnummer, uitgerekende datum, hoeveelste zwangerschap en eventuele bijzonderheden.